Nummerplade

Sænkningssæt til elbil


Sænkningssæt til elbil

At finde det rigtige sænkningssæt til din elbil kan være en udfordring, men ved at indtaste din nummerplade på vores konfigurator, kan man finde det rigtige sæt. Sænkningsæt elbil| Eibach (mekanet.dk) Det eneste konfiguratoren ikke kan finde, er akseltrykket på for og bagakslen. Dette skal du kende, da der kan være flere forskellige slags sæt med forskellige akseltryk.

Find akseltrykket

Der findes som udgangspunkt 3 måder man kan finde akseltrykket på:

  1. Find akseltrykket via SKAT’s motorregister.

    Vis køretøj - DMR Kerne (skat.dk) Her taster du din nummerplade ind, og trykker søg. Herefter klikker du på menupunktet Tekniske oplysninger. og går ned og finder aksler.


     
  2. Find akseltrykket via Færdselsstyrelsen.

Via dette link Find typegodkendelse (fstyr.dk) kan du også finde akseltrykket.

Du kan som vist nedenunder finde bilen manuelt, på typegodkendelsesnummeret, stelnummer eller på dato. Når du har tastet oplysningerne ind, trykker du ”Hent typegodkendelse”, hvorefter den downloader typegodkendelsen til dig. I filen finder du Akseltryk som vist nedenunder.

 

  1. Find akseltrykket på din typeplade på bilen. 

Find akseltrykket på din typeplade på bilen som vist nedenfor. Typepladen findes forskellige steder på bilen afhængig af mærke og model

Bilens data

Det er vigtigt at kende Mærke, Model, Årgang, Motor, Type, Hestekræfter, Akseltryk for og bag på din elbil, da sænkningssættene er designet specifikt til de forskellige køretøjer. Her er et eksempel på det man kigger efter:

  • Mærke: Seat Model: Altea
  • Årgang: 2004’
  • Motor: 1,6
  • Type: 5P1 Hestekræfter: 102
  • Akseltryk for: 1047
  • Akseltryk bag: 926

TÜV godkendelser og syn

Når du køber et sænkningssæt fra Eibach, følger der altid en TÜV godkendelse med. Hvis du ikke har TÜV godkendelsen med når du kommer til syn, kan synsmanden ikke syne bilen. De skal nemlig skrive den ind i papirerne på bilen, som en konstruktiv ændring. Vi siger altid, at det er en god ide at have den til at ligge sammen med servicebogen, hvis man har sådan en, eller i handskerummet. TÜV godkendelsen er en blåstempling, som betyder at et givent produkt lever op til en række af strenge krav for sikkerhed og kvalitet, sat at det tyske institut. Når et produkt er TÜV godkendt, er du også sikret at produktet lever op til en række af EU's sikkerhedskrav.

Kvalitet og pris

Mens det kan være fristende at vælge et billigere sæt, kan kvaliteten af billigere produkter variere. Det er ofte værd at investere lidt mere i et pålideligt og velanmeldt produkt.


Bemærk: Alle anvisninger i vores vejledninger og HowTo sider, er med det forbehold at du altid som bruger skal gøre dig bekendt med anvisninger hos producenten, både hvad angår produktet, men og i forhold til evt. anvisninger fra producenten af det køretøj/produkt, som det omhandlende produkt/vejledningen skal benyttes til eller sammen med.


Alle informationer på disse sider er udelukkende vejledende, og Avant Denmark A/S - Biludstyr.dk kan ikke drages til ansvar for hverken holdninger eller anvisninger i de tilknyttede dokumenter.